Grupul SFA

De mai bine de 50 de ani, ambiția Grupului SFA este de a permite fiecărei persoane «să monteze cu ușurință obiecte sanitare, săli de baie şi bucătării oriunde în locuință, fără lucrări de instalare majore». Inventator francez al celebrului SANIBROYEUR SFA®, Grupul nostru figurează astăzi printre liderii mondiali ai universului instalațiilor sanitare. Sinonime ale calității şi tehnicității «made in France», produsele noastre îşi propun să satisfacă exigenţele cele mai riguroase şi nu vor conteni nicicând să răspundă așteptărilor clienților noștri.

Pentru acest lucru, cercetători şi ingineri elaborează în permanenţă produse inovatoare de înaltă tehnologie, respectând cu strictețe normele de mediu şi normele tehnologice. Datorită unui instrument de producție integrat şi resurselor importante alocate cercetării şi dezvoltării, Grupul SFA este prezent în lumea întreagă prin intermediul filialelor sale sau al distribuitorilor săi cu o gamă completă de sisteme de tocare şi pompe concepute pentru locuință, colectivități sau ambarcațiuni.

Grupul comercializează de asemenea şi dintotdeauna, echipamente pentru stațiile de epurare. Priceperea tehnologică dobândită pentru aceste produse şi cunoașterea pieței instalațiilor sanitare au permis Grupului să-şi lărgească oferta şi să acceadă cu succes pe piețele de produse balneoterapeutice şi de duş.

Inovația, eficienţa industrială, serviciul în slujba clienților sunt valori împărtășite de colaboratorii noștri care se angajează zilnic prin munca lor să perpetueze şi să transmită o singură şi unică ambiție: aceea de a oferi milioanelor de utilizatori de sisteme SFA din lumea întreagă aceeași calitate a serviciilor ieri, astăzi şi mâine.

1958 : După ce şi-a început activitatea prin proiectarea de echipamente pentru staţiile de epurare, SFA revoluționează piața instalațiilor sanitare creând sistemul de tocare pentru WC. Acest produs, Sanibroyeur SFA, permite astăzi instalarea toaletelor, a sălilor de baie, a bucătăriilor sau a spălătoriilor oriunde în locuință, fără lucrări de instalare majore.

1970-1980 : Mândru de succesul său în Franța, Grupul SFA îşi extinde vânzările în toată Europa şi în America de Nord. În același timp, SFA se diferențiază de ceilalți actori ai sectorului industrial, prin desfășurarea primelor campanii de comunicare televizuale.

1990-2000 : SFA este unul din grupurile industriale pioniere din Franța care se angajează într-un demers de certificare a calității. Spaţiile sale de producție fac parte din primele fabrici certificate ISO. Grupul SFA îşi diversifică activitățile, rămânând totuși concentrat asupra sectorului consacrat instalațiilor sanitare.

2013 : Grupul SFA sărbătorește 55 de ani de inovație.

Produsele SFA sunt de concepție şi de fabricație franceză.Fabrica din Brégy este fabrica istorică a Grupului SFA: în acest loc sunt realizate celebrele sisteme de tocare care stau la baza renumelui internațional al Grupului.

Fabrica din Brégy este certificată ISO 9001.

Descoperiți sau redescoperiți spoturile noastre publicitare din ultimii 30 de ani!