Noutati

Solutii SFA in domeniul Horeca Postat pe 11 ian. 2013

Amenajarea bucătăriilor profesionale este mai usoară cu pompele SFA

 

ÎN CONFIGURAREA ŞI AMENAJAREA BUCĂTĂRIILOR PROFESIONISTE TREBUIE SĂ ŢINEŢI SEAMA DE CÂTEVA ASPECTE CARE POT INFLUENŢA ATÂT FUNCŢIONAREA CÂT ŞI COSTURILE FINALE ALE ACESTORA.

RACORDUL LA CONDUCTA DE SCURGERE (CANALIZARE) ESTE UNUL DINTRE ACESTEA.

ATUNCI CÂND CONDUCTA PRINCIPALĂ DE CANALIZARE NU ESTE ÎN APROPIEREA ECHIPAMENTELOR CARE EVACUEAZĂ APA / ABURI, GĂSIM O SOLUŢIE INOVATIVĂ ÎN SISTEMELE DE POMPARE APE UZATE SANISPEED ŞI SANICOM. CU AJUTORUL ACESTORA PUTEŢI AMENAJA O BUCĂTĂRIE PROFESIONALĂ RAPID ŞI FĂRĂ LUCRĂRI DE INSTALARE MAJORĂ.

 

Fără necesitatea de a sparge planşeul sau de a face lucrări de amenajare costisitoare, acestea permit ca echipamentul de lucru (chiuveta, maşina de spălat vase, cuptorul de copt) să fie instalat acolo unde se doreşte, unde este cel mai practic şi util şi unde este cel mai la îndemâna angajaţilor (pentru că, să nu uităm, o bucătărie bine organizată reduce distanţele parcurse şi economiseşte timp). În amenajarea spaţiului de lucru / de gătit într-un restaurant nu mai trebuie ţinut aşadar cont de unde e canalizarea.

 

EXEMPLU DE INSTALARE

SFA  ofera solutia pentru amplasarea cuptoarelor de copt in locul dorit, indiferent de amplasarea canalizarii, in restaurantele KFC

PROVOCAREA :

  • Cuptoarele de copt necesita racordarea la canalizare, pentru evacuarea apei din condens creata de aburi (in procesul de coacere), precum si a apelor uzate rezultate in urma ciclului automat de spalare si curatare a cuptorului.
  • Restaurantul fiind amplasat intr-o cladire deja construita pentru un alt scop, unele cuptoare nu au putut fi racordate gravitational la canalizare.
  • Astfel ca a fost necesara o statie de pompare, care sa suporte ape uzate fierbinti (70ºC).

SOLUTIA :

  • Sanicom s-a dovedit a fi cea mai buna alegere, criteriul principal fiind temperatura apei de evacuare : pompa rezista pana la 90º C  (pe perioade scurte).
  • Pompa Sanicom este montata in spatele sau vecinatatea cuptorului, iar evacuarea apelor uzate se face la 3 m pe verticala.
  • Au fost montate initial 15 pompe, fiecare la cate un cuptor, in restaurante din toata tara, iar ulterior alte pompe Sanicom pentru evacuarea apelor uzate de la chiuvete / spalatoare  

sanicom - kfc      sanicom - kfc

Pentru mai multe detalii despre produsele destinate industriei Horeca, accesati:

http://www.saniflo.ro/particulari/gama-de-produse-SFA/sisteme-de-tocare-adaptabile-si-statii-de-elevare-pentru-garsoniere-si-spatii-comerciale/.