De la crearea sa, dorința continuă a Grupului SFA de a inova și de a se îndrepta către viitor îi permite să fie lider de piață, dar și un actor major în universul instalațiilor sanitare.

Povestea Grupului SFA

1958

După ce şi-a început activitatea prin proiectarea de echipamente pentru staţiile de epurare, SFA revoluționează piața instalațiilor sanitare creând maceratorul pentru WC. Acest produs, Saniflo SFA, permite astăzi instalarea toaletelor, a băilor, a bucătăriilor sau a spălătoriilor oriunde în locuință, fără lucrări de instalare majore.

 

1970-1980

Mândru de succesul său în Franța, Grupul SFA îşi extinde vânzările în toată Europa şi în America de Nord. În același timp, SFA se diferențiază de ceilalți actori ai sectorului industrial, prin desfășurarea primelor campanii de comunicare televizate.

 

1990-2000

SFA este unul din grupurile industriale pioniere din Franța care se angajează într-un demers de certificare a calității. Spaţiile sale de producție fac parte din primele fabrici certificate ISO. Grupul SFA îşi diversifică activitățile, rămânând totuși concentrat asupra sectorului consacrat instalațiilor sanitare.

 

2000-2010

Cultura inovării pe care o practică Grupul SFA stă la originea unei diversificări din ce în ce mai mare a produselor sale. Astfel, gama SANICUBIC® a fost lansată pentru produsele de preluare ape uzate, iar echipele de Cercetare și Dezvoltare aduc îmbunătățiri gamei SANIFLO pentru un confort suplimentar. SFA devine un actor major nu numai pentru profesioniști, dar și pentru persoane private, având o vechime de 50 de ani în 2008.

 

2010-2018

Grupul SFA sărbătorește 60 de ani de inovații și continuă să îmbunătățească gamele existente, adăugând trapa de acces UP, care a fost medaliată cu Aur în cadrul concursului de inovare Ideobains din anul 2017. Urmând în continuare tendințele din universul băilor în ceea ce privește dușurile walk-in, primul produs din gama SANIFLOOR a fost comercializat în anul 2015, apoi s-a trecut la o nouă versiune în anul 2018.

Valorile Grupului

Inovare

La 60 după ce a depus brevetul pentru primul Saniflo, departamentul de Cercetare și Dezvoltare se află în continuare în centrul strategiei SFA. În fiecare an, o parte importantă a rezultatelor este reinvestită cu scopul de a se asigura perenitatea și dezvoltarea Grupului. Numărul din ce în ce mai mare de brevete depuse stă mărturie a acestui aspect. Grupul SFA este de acum înainte un specialist recunoscut în universul instalațiilor sanitare, propunând soluții inovatoare și originale ca răspuns la nevoile clienților săi, fie că este vorba de confort, de instalare sau de utilizare. De la crearea sa și odată cu punerea pe piață a unui produs revoluționar, Grupul este orientat în permanență către viitor și nu încetează să se reinventeze.

   

Exigență industrială

Deoarece controlează toate etapele de producție, Grupul SFA oferă produse care sunt renumite pentru fiabilitatea și calitatea lor.
Certificări ale uzinelor de producție: Uzinele de producție sunt conforme normelor ISO9001, 9000 și 140001. Acestea demonstrează în mod evident angajamentul asumat de Grupul SFA cu privire la calitatea produselor sale.
Certificări ale produselor: Angajamentul în materie de calitate al Grupului SFA este recunoscut atât la nivel internațional, cât și de către laboratoarele independente. Grupul SFA respectă toate normele impuse de certificările care îi sunt aplicabile, în toate țările în care sunt comercializate produsele sale:

  • Eticheta CE pentru piața europeană
  • Standarde CSA pentru piața nord-americană
  • Standarde PCT pentru piața rusă

   

Serviciul clienți

Grupul SFA se concentrează asupra clienților săi, fie că este vorba despre profesioniști sau despre persoane private, despre actori internaționali sau naționali. Acesta dezvoltă și le oferă:

  • O rețea dezvoltată și calificată de consilieri și vânzători
  • Serviciu post-vânzare
  • Un website care pune la dispoziție servicii multiple

SFA și dumneavoastră

De mai mult de 60 de ani, Grupul SFA permite miilor de cămine, în fiecare an, să concretizeze un proiect de amenajare pentru a le facilita diferitele situații aparute. Deoarece fiecare proiect trebuie să fie durabil, una dintre principalele valori ale Grupului SFA este o înaltă exigență de calitate marca FABRICAT în FRANȚA. De asemenea, deoarece SFA vine mereu în întâmpinarea nevoilor clienților săi, noi produse sunt adăugate în fiecare an gamei, pentru a oferi un plus de satisfacție clienților.