Stație de pompare ape uzate

Găsiți stația de pompare ape uzate adaptată nevoilor dumneavoastră

De ce trebuie instalată o stație de pompare ape uzate?

Stațiile de pompare ape uzate sunt pompe echipamente ce permit evacuarea apelor uzate dintr-o locuință şi chiar dintr-un spațiu public. Unele modele sunt echipate cu sisteme de dilacerare care permit preluarea apelor uzate și evacuarea prin conducte cu diametru redus (DN40 mm).

O stație de pompare cu amplasare pe sol sau îngropată?

Indiferent dacă este vorba despre o utilizare individuală, comercială sau colectivă, SFA vă propune astăzi una dintre soluțiile complete, datorită gamelor de stații de prelevare cu instalare pe sol SANICOM® și SANICUBIC® și gamelor de stații de prelevare cu împământare SANIFOS®.

Deoarece împământarea unei stații de prelevare nu este întotdeauna posibilă, SFA pune la dispoziție gamele SANICOM® și SANICUBIC®! Aceasta include stații de pompare care pot fi amplasate pur și simplu pe sol, pentru o instalare și intervenții de mentenanță mult mai ușoare. Gama SANICOM® este dedicată preluării apelor gri, în timp ce gama SANICUBIC® asigură preluarea apelor gri și a apelor negre.

Pentru a câştiga spațiu în interiorul locuinței şi pentru o funcționare în deplină discreție, SFA vă propune o gamă completă de stații de prelevare ce pot fi îngropate: SANIFOS®. În versiunea dilacerare sau Vortex, cu 1 sau 2 pompe, cu motoare monofazate sau trifazate, gama răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră.

ÎNCEPUT

 

 

 

Consultați de asemenea: