Saniflo, maceratoare deja integrate complet în vasul de toaletă

Confortabile, fiabile si cu un design contemporan, produsele din gama Sanicompact sunt solutia pentru instalarea solutiilor sanitare in spatii mici.

Pentru a indeplini asteptarile in ce priveste planificarea spatiului disponibil, SFA si-a diversificat gama de tocatoare. Atunci cand spatiul disponibil pentru amenajarea unei solutii sanitare este redus, gama Sanicompact ofera un raspuns estetic si eficient.               

Echipate cu un macerator integrat, aceste vase de toaleta ceramica (cu exceptia Sanismart) economisesc foarte mult spatiu.                           

De pardoseala sau suspendate, aceste solutii sunt ideale pentru amenajarea unui studio, a transformarii unui vestiar sau debarale, sau a unui spatiu de sub scara. Acestea ofera, de asemenea, posibilitatea de a conecta o chiuveta pe langa toaleta.                              

Saniflo, maceratoare deja integrate complet în vasul de toaletă

Filtrează după

INSTALEAZĂ

Aparate ce urmează a fi racordate

Opțiuni

Sanicompact C43

Sanicompact C43

Maceratorul compact ideal pentru spații mici. Silențios Compact Se poate...

  • Lavoar
  • WC
Sanicompact Pro

Sanicompact Pro

Bestseller SFA! Ideal pentru transformarea unui spațiu într-o toaletă modernă....
  • Lavoar
  • WC
Sanicompact Star

Sanicompact Star

SANICOMPACT® STAR este soluția maceratorului integrat într-un vas WC suspendat...
  • Lavoar
  • WC suspendat

Daca vrei sa iti construiesti o casa, fiecare metru patrat este valoros si ar trebui luat in considerare utilizarea acestuia. Planuiesti sa iti renovezi casa prin adaugarea unei noi toalete de exemplu. Indiferent care este configuratia si fara a fi nevoie sa aloci prea mult spatiu pentru toalete, solutia se numeste Sanicompact.

  

Instalati toalete intr-un spatiu ingust: este posibil cu SFA  

 

Suprafata alocata echipamentelor sanitare variaza de la 1.2 la 2.5 m². Este posibil sa aveti un spatiu sub aticul unei camere, la mansarda sau chiar sub scari. Atata timp cat inaltimea tavanului este cel putin egala cu 1 metru si exista o alimentare cu apa si un canal de scurgere, atunci este posibil. De asemenea, este posibil sa configurati o zona de toaleta in baia bumneavoastra, depinde ce model alegeti.

 

Instalati toalete intr-un spatiu mic: Sanicompact 43

Solutia Sanicompact 43 a SFA are multe avantaje. In plus, fata de economisirea semnificativa a spatiului, este usor de instalat fara lucrari majore. Astfel, va permite sa renovati cu usurinta o camera neutilizata. Diametrul mic de evacuare de numai 32mm si adancimea de 43 cm va permite sa amplasati noua toaleta iin locuri diverse, inlocuind o debara sau sub scara interioara. Sanicompact 43, ceramica cu macerator integrat este estetica, nu necesita un rezervor, este compact.

Lavoarele pot fi conectate cu usurinta pentru realizarea unei toalete completa de oaspeti.                         

Solutia Sanicompact 43 a SFA permite o economie de energie mai mare, deoarece este echipata cu un sistem inovator si economic de dubla evacuare „ECO+”: consumul este de 1.8 L, pana la 3L apa de spalare.