Doriți să instalați produsele noastre la clienții dumneavoastra ?

Esti instalator si vrei sa afli mai multe despre solutiile SFA? Cautati informatii tehnice pentru a va informa clientul?

SFA va pune la dispozitie toate instrumentele si datele de care aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea fara probleme.

Gasiti toate solutiile SFA pentru a satisface nevoile clientilor dvs. Consultati instructiunile de instalare si documentatia tehnica a produselor!

Gasiti toate instrumentele de care ati putea avea nevoie pe aceasta pagina.

Instructiuni de instalare si documentatie tehnica

Veti gasi pe aceasta pagina toata documentatia tehnica necesara instalarii produselor noastre. Brosuri, fise tehnice si declaratii de performanta va stau la dispozitie pentru fiecare dintre produsele SFA.

Sunteti deja client sau in curs de devenire, SFA va sprijina in viata de zi cu zi.

Sunteti instalator

Activitatile dvs. sunt diverse, de la instalarea unui apometru si a baii complete pana la echipamentele comunitare si industriale, fara sa mai mentionam piscinele, fantanile, jeturile de apa, tratarea apei menajere si protectia impotriva incendiilor, etc.Cum tehnicile evolueaza constant, profesia de instalator pastreaza un aspect practic si specific cu utilizarea diferitelor materiale (cupru, otel, otel inoxidabil, PER ...).

Pentru a va adapta diferitelor etape ale vietii, poate fi necesar sa va amenajati casa adaugand, de exemplu, facilitati sanitare sau o noua instalatie de apa. Produsele SFA permit realizarea acestor instalatii cu usurinta si fara lucrari majore!

Daca baia care va fi creata se afla intr-o incapere departe de coloanele de scurgere ale cladirii, la mansarda sau la subsol, este necesara amenajarea evacuarii apelor uzate catre canalizare.

Nu gasiti ceea ce cautati? SFA va sta la dispozitie.

Nu ezitati sa ne contactati, prin telefon sau e-mail, expertii nostri tehnici, serviciul nostru post-vanzare si departamentul nostru de vanzari va vor raspunde!