Pompe pentru evacuarea condensului AC, HVAC

Aparatele de aer conditionat genereaza condens care ce trebuie colectat astfel incat sa fie apoi evacuat discret. Pentru a satisface aceasta nevoie, SFA ofera solutii silentioase si performante pentru pomparea condensului de la aparatele de aer conditionat si refrigeratoare de pana la 8kW.

Pompe pentru evacuarea condensului AC, HVAC

Filtrează după

INSTALEAZĂ

Aparate ce urmează a fi racordate

Aparatele de aer conditionat sunt un o alternativa perfecta impotriva caldurii care devine din ce in ce mai frecventa. Amplasat in camera de zi, creeaza un climat adecvat, indiferent de temperatura exterioara. Pentru ca aerul conditionat sa functioneze optim, tot condensul trebuie evacuat.

 

Evaporarea condensului din aparatul de aer conditionat:   

Aerul conditionat produce vapori de apa care condenseaza in timpul functionariiest, si este denumit condens. Acest lichid poate contine microbi si trebuie eliminat. Reglementarile interzic evacuarea condensului in apele catre exterior. Din acest motiv, este necesar sa instalati un sistem de pompare care elimina acest lichid. 

Evacuarea condensului din aparatul de aer conditionat: trei solutii

Expertiza SFA ne permite sa va oferim trei sisteme de pompare pentru aerul conditionat:  

Sanicondens Clim Deco este o pompa pentru evacuarea condensului de la aparatele de aer conditionat montate pe perete: designul sau elegant il face discret.

Sanicondens Clim Mini este o pompa mica care se integreaza usor in aparatul de aer conditionat montat pe perete. Silentios, functioneaza in doau etape: mai intai condensul va ajunge in detector, apoi se va evacua folosind o pompa de aspiratie.                           

Sanicondens Clim Pack este o solutie estetica. El vine sub forma unui kit foarte usor de instalat care contine pompa Sanicodens Clim Mini S instalata intr-un element de mascare si un cot cu montare pe partea stanga sau pe partea dreapta. Acest pachet combina mai multe avantaje: functionalitate, silentiozitate si design.

Oricare dintre aceste solutii este usor de instalat. 

Livrat cu un manual de instalare numerotat si ilustrat schematic, il puteti integra cu usurinta in sistemul de aer conditionat montat pe perete. Puteti consulta caracteristicile sistemului de evacuare a condensului de pe site. Expertii SFA va pot sfatui cu privire personalizarea perfecta a solutiei. Know-how-ul nostru, bazat pe o retea de servicii post vanzare este capabila sa va respunda tuturor intrebarilor.