Instalarea unei stații de pompare ape uzate

Deoarece proiectul dvs. nu trebuie fie limitat de nimic, SFA va ofera o gama completa de statii de pompare, pentru ape gri sau negre, cu unul sau doua motoare, pentru instalarea pe pardoseala sau ingropate, cu sau fara alarma ..., acestea sunt intrebari pe care trebuie sa le adresati! Descoperiti mai jos seria Sanicom si Sanicubic si cu siguranta veti gasi raspunsurile.

Instalarea unei stații de pompare ape uzate

Filtrează după

Gama de produse

Opțiuni

Sanicubic 1

Sanicubic 1

Stația de pompare Sanicubic 1 poate fi ușor montată pe pardoseală. Multiple...

Sanicubic 1 WP

Sanicubic 1 WP

Stația de pompare Sanicubic 1 WP poate fi ușor montată pe pardoseală....
Sanicubic 2 Classic

Sanicubic 2 Classic

Sanicubic 2 Classic înlesnește evacuarea integrală a apelor uzate de la orice tip...
Sanicubic 2 XL

Sanicubic 2 XL

SANICUBIC® 2 XL este stația de pompare ideală pentru clădiri rezidențiale,...
Sanicom 1 V02

Sanicom 1 V02

Cea mai compactă și simplă soluție pentru o casă individuală. Design compact...
Sanicom 2 V02

Sanicom 2 V02

Ideal pentru uz intensiv! Design compact Abilitatea de a pompa ape uzate cu...
Sanicubic 2 Pro

Sanicubic 2 Pro

Sanicubic 2 Pro permite evacuarea integrală a apelor uzate din orice zonă...
Sanipump

Sanipump

Pompă independentă, utilizată într-un bazin existent.  Funcționare...

SFA, este o gama completa de statii de pompare cu peste 130 de articole pe piata cu pompe si statii de pompare. Solutiile sale de pompare a apei cu gama sa cuprinzatoare acopera toate nevoile.Proiectanti,  arhitecti, autoritati locale, constructori si experti in infrastructura isi vor gasi cu siguranta solutia in oferta SFA, indiferent de proiect.

Prin gama completă de pompe Sanipump, stații Sanicubic și rezervoare Sanifos gata de instalare SFA îndeplinește așteptările tuturor segmentelor care au nevoie de soluții pentru evacuarea apelor uzate: de la locuințe individuale pentru gestionarea apelor gri până la utilizări colective, comerciale și industriale pentru gestionarea apelor gri și a apelor negre

Pentru fiecare domeniu, SFA  vine in intampinare cu solutii de pompare submersibile pentru renovarea instalatiilor deja exsistente, cu statii complete care urmeaza sa fie instalate suprateran, reducand astfe costurile de instalare si facilitand intretinerea, sau chiar statii complet echipate ce vor fi instalate ingropat.

Rezervoarele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, de pana la 3100mm x 1100mm!  Aceasta varietate include extensii si capace, disponibile cu nivel de rezistenta cu o incarcare de pana la 40 de tone (clasa D) permitand instalarea rezervoarelor sub trama stradala (parcari, drumuri etc.).

O gama larga care se adapteaza fiecarui santier.