Bine ați venit în spațiul profesional SFA

SFA oferă o gamă largă de produse, de la maceratoare adaptabille și Sanicompact, până la stații de pompare și unitati de pompare îngropate precum și separatoare de grăsimi.

Ca reactie la lipsa canalizarii gravitaționale produsele SFA pot evacua toate tipurile de ape: ape gri, negre, precum si ape pluviale.

Aplicațiile sunt numeroase: WC, băi, bucătării, spălătorii. Fie că este vorba de evacuarea apei de la un anumit obiect sanitar sau de o evacuare globala, SFA este capabil să răspundă nevoilor de evacuare a apei dintr-o cameră, o casă, clădiri colective sau spații comerciale.

Fiecare proiect este diferit prin contextul, natura sau constrîngerile sale si fiecare profesionist trebuie să găsească soluția potrivită.

Instalator

Toate instructiunile si documentele de care aveti nevoie

Prescriptor

Galerie cu proiecte si documentatii

Distributor

Baza de date cu produse Fabdis, spaix ...

Instalatori, prescriptori sau distribuitori, SFA va ofera solutii pentru proiectele dumneavoastra, indiferent de etapa in care se afla proiectul

Studiu de proiect: aveti nevoie de ceva si poate doriti sa aflati mai multe despre produsele SFA. Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie. Multe instrumente sunt disponibile pentru a va ajuta: fise,notitei, brosuri, tutoriale , seminarii web si multe altele.

  Necesitatea dimensionarii: descoperiti SFA PumpSelect. SFA PumpSelect va permite sa alegeti rapid si precis o solutie in functie de configuratia dumneavoastra si sa obtineti o solutie completa gata de download. Selectie hidraulica dupa punctul de functionare, selectie directa dupa denumirea produsului sau selectie rapida prin QuickSelector, alegerea va apartine.

De asemenea ne puteti transmite nevoile dumneavoastra completand unul din formularele noastre! Unul dintre expertii nostri va va raspunde rapid.

Integrarea fisierelor 3D: gasiti toate fisierele BIM, multe formate sunt disponibile.

 Instalare: instructiuni, tutoriale sau seminarii web, instrumentele noastre va ajuta sa instalati usor produsele noastre.

  Conectivitate: de la tastatura inteligenta la Sfa Connect, echipamentele noastre sunt conectate pentru un control simplu si eficient al functionarii corecte a produsului dumneavoastra.

punere in functiune

Serviciul post-vanzare: ai o intrebare tehnica sau ai nevoie de o piesa de schimb, serviciul nostru post-vanzare iti sta la dispozitie.

Instrumentele concepute pentru dumneavoastra sunt numeroase si va stau la dispozitie, indiferent daca sunteti in cautarea unei fise de produs, a datelor tehnice, instructiunilor, dimensiunilor exacte a unei statii de pompare sau a unei pompe,a unor fisiere BIM pentru integrare in modelele dumneavoastra 3D.

Va invitam de asemenea sa vizitati si sectiunea Blog. Acolo veti gasi tutoriale despre echipamente pentru a usura instalarea acestora si cele mai noi seminarii, perfecte pentru a capata cunostinte despre produsele SFA!

Selectie produs

Cataloagele noastre profesionale

Consultati cataloagele noastre interactive online si lasati-va ghidati catre solutiile SFA.

Rasfoiti, descarcati, partajati , adnotati si tipariti solutiile noastre.

Catalogue Projet

Solutiile SFA unite intr-un singur catalog la dispozitia profesionistilor nostri.

Catalogue Négoce sanitaire

Toate solutiile SFA disponibile profesionistilor

Catalogue Sanigrease

Toate solutiile SFA disponibile profesionistilor

Nu gasit ceea ce cautati?

Nu ezitati sa ne contactati , expertii nostri tehnici si serviciul nostru post-vanzare va stau la dispozitie si sunt disponibili pentru a va raspunde la toata intrebarile.

SFA va sprijina mereu in proiectele si nevoile dumneavoastra.