Pompe pentru evacuarea condensatului de la centrale termice și a condensului AC, HVAC, vitrine frigorifice

Evacuarea condensului de la centralele termice nu se poate face intotdeauna prin gravitatie. Acesta este motivul pentru care SFA ofera o gama intreaga de pompe pentru condens: pentru centrale pe gaz si pacura, pentru centrale mici de bucatarie, precum si centrale  care necesita sisteme de neutralizare a condensului.

Pompe pentru evacuarea condensatului de la centrale termice și a condensului AC, HVAC, vitrine frigorifice

Filtrează după

INSTALEAZĂ

Aparate ce urmează a fi racordate

Opțiuni

Sanicondens Best

Sanicondens Best

SANICONDENS® Best neutralizează condensatul acid și îl evacuează prin pompare în...

  • Cazan pe gaz
Sanineutral

Sanineutral

Instalarea unei unități Sanineutral face posibilă neutralizarea condensatului...
  • Cazan pe gaz

Orice centrala in condensatie produce condensat, generat in procesul de ardere.Agentul termic rece, circuland prin schimbatorul de caldura fierbinte, are ca repercursiune producerea de condensat. Deoarece acest condensat rezulta din vaporii din procesul de ardere al gazelor, el este acid. La instalarea unei centrale in condensatie, trebuie sa aveti grija sa il evacuati corect. Intr-adevar, destul de des centralele sunt situate departe de orice retea de canalizare, ceea ce duce la nevoia de a pompa condensul pana la nivelul canalizarii.

SFA este expert in domeniu. Oferim mai multe solutii pentru pomparea condensatului sau neutralizarea acestuia sau ambele in acelasi timp. Gama prezinta modele discrete pentru a fi pozitionate sub o centrala montata pe perete sau un model dedicat centralelor de podea cu neutralizare integrata: Sanicondens Best Flat combina aceste doua avantaje: instalarea sa in tandem cu centrala va neutraliza aciditatea condensatului si il va pompa in deplina siguranta.

Solutia de indepartare a condensului este silentioasa, potrivita pentru tratarea apei acide, al carei PH este neutralizat datorita unui sistem de granule care se pot completa. Un prim pachet este inclus in kitul de inceput, care trebuie inlocuit o data pe an. Datorita acestor granule de neutralizare, conductele dumneavoastra raman protejate de orice atac agresiv. 

Sanicondens Best Flat poate fi conectat si la un dezumidificator. El vine conectat cu o alarma in caz de intreruperi de curent si un kit de instalare complet cu supapa de sens.