Sunteti distribuitor al produselor noastre?

Sunteti distribuitor si doriti sa aflati mai multe despre solutiiile oferite de SFA? Cautati informatii tehnice pentru a va informa clientul? Doriti sa integrati datele noastre prin fisierul Fabdis? Sau doriti sa intrati in legatura cu noi?

Indiferent de intrebarea dumneavoastra, raspunsul il gasiti aici. Informatii despre produs, logistica, informatii tehnice, media si multe altele. SFA va ofera toate instrumentele si datele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea fara probleme.

Gasiti toate instrumentele de care ati putea avea nevoie pe aceasta pagina.

Fabdis

Schimb de date de fisier universal intre furnizori si distribuitori, gasiti toate informatiile legate de produsele noastre( comerciale, logistice, media , de reglementare, etc.) pentru descarcare aici. Actualizat si complet, integreaza rapid si usor toate datele despre produse!

Formulare de dimensionare

Trebuie sa gasiti produsul potrivit pentru unul dintre clientii dumneavoastra, dar nu stiti ce produs SFA este potrivit pentru dumneavoastra? Indicati nevoia dumneavoastra completand unul dintre formularele noastre disponibile aici si trimiteti cererea catre noi! Unul dintre expertii nostri va va contacta in scurt timp!

Blog-ul

De asemenea, va invitam sa vizitati sectiunea noastra Blog.

Veti gasi tutoriale despre produse care ilustreaza instalarea produselor, cele mai noi seminarii web, perfecte pentru a acumula experienta in produsele Sfa.

Nu gasiti ceea ce cautati?

SFA va sta la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati, prin telefon sau e-mail, expertii nostri tehnici, serviciul nostru post-vanzare si departamentul nostru de vanzari va vor raspunde!

Chiar daca esti deja client sau esti in curs de devenire, SFA va sprijina pas cu pas.

Sunteti distribuitor

Incepand din 1958, cand a fost creat primul Sanibroyeur, Sfa nu a incetat niciodata sa inoveze pentru a putea oferi comfort. Transformarea spatiilor mici in toalete, renovarea bailor,crearea de spalatorii sunt toate proiecte care pot ridica semne de intrebare. Evacuarea apei simplu si fara lucrari majore este promisiunea SFA.

Pe langa restrictiile din trecut, exista si cele din zilele noastre, specifice unui sector al locuintelor in schimbare rapida. In cautarea spatiului, fiecare metru patrat este pretuit, ceea ce ii determina pe toti profesionistii sa se confrunte cu noi probleme.

Cu experienta sa, SFA este capabila sa raspunda la aceste probleme si azi ofera mai multe linii de produse pentru a da viata tuturor proiectelor.

Gama de produse SFA

Perfect pentru crearea unor instalatii sanitare, oriunde, chiar si fara evacuare gravitationala.

Vas WC cu macerator integrat, ideal pentru a crea o toaleta intr-un spatiu mic.

Pentru instalarea de dusuri, bai, bucatarii si spalatorii.

Solutii de evacuare a condensului de la instalatii de la centrale termice si alte echiamente termice

Solutii de evacuare a condensului de la instalatii diverse de aer conditionat

Separatoare de grasimi pentru restaurante.

A se monta aparent sau ingropa pentru evacuarea tuturor apelor provenite de la case, spatii, rezidentiale si spatii comerciale.