Dimensionare rapida si usoara

SFA PumpSelect va permite sa selectati rapid si precis o solutie in functie de configuratia dumneavoastra si sa obtineti o dimensionare completa descarcabila direct.

“SFA PumpSelect” este un soft de dimensionare care va ajuta sa selectati echipamentul corect pentru proiectul dumneavoastra..

Aveti trei modalitati de alegere a echipamentului

Selectie hidraulica

dupa punctul de operare

Selectia hidraulica permite dimensionarea si configurarea pompelor in functie de conditiile si necesitatile de instalare, tipul de evacuare si caracteristicile retelei de canalizare.

SFA PumpSelect poate gestiona mai multe puncte de operare, indiferent de tipul de evacuare.

Selectie directa a produsului

dupa nume

SFA PumpSelect ofera posibilitatea de a selecta direct pompa in functie de numele si tipul de pompa.

Odata ce pompa a fost selectata, sunt posibile aceleasi functii ca si pentru selectia hidraulica. Cu aceasta metoda, un punct de operare poate fi apoi definit, permitand configurarea sa fie utilizata pentru conditii de operare specifice.

QuickSelector

printr-o selectie hidraulica rapida si calificata

Este, de asemenea, posibila dimensionarea pompelor rapid si simplu prin introducerea punctului de functionare dorit cu cautarea rapida.

Dupa introducerea valorii Q (Debit), H (Inaltime), precum si a frecventei nominale, sunt propuse solutii adecvate, iar cuvintele cheie permit rafinarea alegerii. Apoi este posibil sa specificati conditii specifice de utilizare, precum si modul de selectie hidraulica.

Instructiunile va vor ajuta sa intelegeti cele 3 optiuni si sa gasiti cel mai bun mod de a incepe cu instrumentul nostru de dimensionare SFA PumpSelect.

SFA PumpSelect.

 

SFA PumpSelect este o aplicatie web care nu necesita instalare de software.