Our reports

Our news

ISO FOCUS

Arnaud CORBIER, Director Executiv

“ 

Oferim soluții inventive, fiabile și facile.

"

Un cuvânt din partea conducerii

De peste 60 de ani, companiile SFA Group s-au angajat să îmbunătățească confortul zilnic al clienților noștri, atât profesioniști, cât și consumatori privați. Le oferim mult mai mult decât know-how tehnic: le oferim soluții, soluții care sunt inventive, fiabile și ușor de pus în aplicare.

Aceasta este marca noastră distinctivă!

O stare de spirit care a condus în 1958 la lansarea primului Sanibroyeur. O idee care a revoluționat instalațiile interioare în întreaga lume. Prin intermediul celor 25 de filiale și peste 60 de distribuitori, Grupul nostru este prezent în aproape 80 de țări.

În același timp, compania noastră se angajează să își diversifice afacerea ajunsă la maturitate.

Mai multe achiziții ne-au îmbogățit portofoliul de mărci: Europelec, Kinedo, Grandform, Watermatic, Zehnder Pumpen și recent Format. Ne-au permis să pătrundem cu succes pe noi piețe.

SFA a ajuns la dimensiunea unui grup global, puternic și recunoscut pe piețele sale.

Un brand care, de la crearea sa, s-a încărcat cu valori, un angajament și o personalitate inspiratoare, care reprezintă o bază unificatoare pentru noi toți, angajați, clienți și parteneri. Această abordare globală a responsabilității sociale corporative a companiei noastre merită să fie afișată astăzi, nu numai ca un angajament, ci ca o realitate asupra căreia lucrăm zilnic.

Bine ați venit la SFA! 

CSR în Grupul SFA

Abordarea noastră

Ca grup industrial internațional, scopul nostru principal este simplu: să proiectăm și să fabricăm soluții și echipamente profesionale și casnice oriunde curge apa.

În 2016, managementul SFA a decis că este imperativ necesar să angajeze compania într-o abordare de responsabilitate socială corporativă pentru a face față noilor provocări în materie de comunicare, resurse umane și conformitate cu reglementările.

Angajamentul SFA față de responsabilitatea socială corporativă (CSR) reflectă obiectivele noastre de a urmări o creștere durabilă și responsabilă a activităților noastre și de a face față provocărilor sociale și de mediu, continuând să le oferim clienților noștri soluții inventive pentru a le îndeplini așteptările.

Abordarea inventivă a soluțiilor și echipamentelor noastre și crearea acestei mărcii începe și se încheie cu două elemente esențiale: calitate și servicii.

Soluțiile și echipamentele SFA au fost recunoscute pe scară largă în industria noastră și nu numai ca utilizând cele mai bune practici.

În ceea ce privește problemele de mediu importante, cum ar fi utilizarea reflexelor de eco-responsabilitate chiar din etapa de proiectare și reducerea deșeurilor, ne propunem și lucrăm nu numai pentru a ne îmbunătăți propriile performanțe, ci și pentru a ridica ștacheta pentru ceilalți, inclusiv pentru furnizorii noștri.

Sprijinindu-ne angajații și colaborând cu furnizorii pentru a livra produse de calitate clienților noștri, ne menținem la standarde înalte de etică și integritate. Colaborarea și incluzivitatea sunt esențiale pentru modul în care lucrăm. Credem că cele mai bune soluții sunt cele care se bazează pe idei și perspective diverse.

Ne propunem să îmbogățim viețile și comunitățile pe care le atingem.

SFA are o lungă istorie în a ajuta oamenii din întreaga lume în probleme sanitare. În fiecare an, de Ziua Mondială a Toaletelor, unde totul este despre acțiuni de inspirație pentru a aborda criza globală de salubritate și pentru a contribui la atingerea obiectivului de dezvoltare durabilă 6 (SDG 6), sprijinim prin donații de echipamente această cauză. Acestea îi ajută pe copii și adulți să beneficieze de facilități de sănătate atât de necesare. 

Ambiția noastră

“ 

Creștem împreună

"

"Ambiția noastră în ceea ce privește responsabilitatea corporativă este să ne dezvoltăm compania împreună cu angajații noștri și alături de clienții și partenerii noștri.

Această dorință ne ghidează în alegerile noastre zilnice."

Angajamentul nostru

Angajament social & Sponsorizări

În 2021, Grupul SFA a donat trei sisteme AquaHome în Cambodgia

"Satele izolate din Siem Reap, Cambodgia nu au sursă de energie electrică sau apă curată. În plus, drumurile laterit, argilă roșie,  îngreunează transportul, mai ales în timpul sezonului ploios.

SFA a colaborat cu Planet Water Foundation pentru a instala câte un sistem AquaHome în trei dintre cele mai sărace gospodării din Cambodgia. Această soluție aduce apă curată și iluminat în case pentru prima dată și este însoțită de programul de educație pentru igienă al Planet Water pentru a ajuta la îmbunătățirea condițiilor de viață ale familiilor.

"" Întotdeauna suferim de diaree și erupții cutanate, deoarece nu avem apă curată pentru băut și pentru spălat mâinile. Copiii mei sunt slabi și bolnavi și adesea nu merg la școală pentru că sunt bolnavi. Cu Aqua-Home, șansele să fie sănătoși și să se descurce mai bine la școală cresc. ""Ly Leat, tată a trei copii."

2020 - La fel ca în ultimii ani, SFA a sprijinit încă o dată organizația „Une Villa en Urgence” de Ziua Mondială a Toaletelor cu donații de echipamente

Înființată în 2017, Une Villa en Urgence creează locuințe în regim de urgență pentru persoanele fără adăpost prin reciclarea și recondiționarea remorcilor de autobuze frigorifice la sfârșitul vieții lor comerciale. Anul acesta, SFA are plăcerea să anunțe că ne dublăm donația pentru a sprijini obiectivul asociației de a construi aproximativ o sută de case. SFA donează 10 echipamente Sanicompact 43, 10 Sanidouche și 10 Kineprime (cabine de duș).

Certificările noastre

Managementul Calității

Management de Mediu

„Origine Franceză Garantată”