Sistem de selectare a unui proiect SFA

Proiectul dumneavoastră, soluțiile noastre

Cu ajutorul sistemului de selectare a unui proiect SFA, vă puteți lăsa ghidat, pentru a găsi produsul care corespunde nevoilor dumneavoastră.

 

Maceratoarele și pompele noastre de preluare ape uzate permit instalarea echipamentelor sanitare în orice loc, fără lucrări ample. Datorită performanțelor de dilacerare ale aparatelor noastre, puteți instala o baie oriunde, la subsol, la mansardă sau într-un pod nelocuit.

 

Etapa 1/ Modul de instalare (de către dumneavoastră sau de către un profesionist)

Pentru proiectul dumneavoastră, puteți alege să instalați chiar dumneavoastră produsul sau puteți apela la un instalator.

Etapa 2/ Încăperea în care doriți să instalați/pe care doriți să o renovați

Maceratoarele și pompele noastre de preluare ape uzate vă permit să instalați echipamente sanitare, o baie, o bucătărie sau o spălătorie în orice loc, fără lucrări ample. Sunt disponibile, de asemenea, soluții de evacuare pentru condensatul care provine de la o centrală termică și de la instalațiile de aer condiționat.

Etapa 3/ Echipamentele pe care doriți să le racordați

WC cu picior / chiuvetă suspendată, duș / cadă, alegeți din lista de aparate cele pe care doriți să le instalați / să le adăugați în încăperea dumneavoastră.

Etapa 4/ Soluțiile noastre

Descoperiți soluțiile SFA pentru a realiza proiectul dorit!

ÎNCEPEȚI