SANIFLO Silence

SANIFLO® Silence este un tocător sanitar de uz rezidențial, destinat evacuării apelor uzate provenite de la o toaletă cu ieșire orizontală.

  • Crează o toaletă oriunde;
  • Funcționare silențioasă;
  • Instalare ușoară.


Aplicație

  • WC

Modelul SANIFLO® Silence permite evacuarea apei uzate de la o toaletă printr-un diametru cuprins între 22/28/32 mm, datorită unui sistem de tocare care transformă solidele în lichid. Modificările sunt minimale, înlocuind tubulaturile voluminoase DN 110 mm ce necesită pantă de scurgere, cu un sistem redus în diametru prin pompare.

De asemenea, sunt viabile noi posibilități de utilare a spațiilor, deoarece aparatul are un sistem de pompare care poate evacua apele uzate la înălțimi mai mari.

Gândește-te că nu poți profita de spațiul de sub scară, deoarece rețeaua de canalizare a casei este departe și apele uzate nu pot ajunge gravitațional din acest punct. Maceratorul SANIFLO® Silence poate pompa apele uzate până la 5 metri pe vertical sau până la 100 de metri pe orizontală.

Îmbunătățirea confortului la domiciliu este acum simplă, deoarece instalarea unui dispozitiv SANIFLO® Silence necesită numai o conexiune electrică, apele uzate fiind preluate și pompate automat către canalizare oriunde ar fi aceasta.

Fisa tehnica

Numărul de intrări disponibile
1
Diametrul intrărilor
100 mm
Diametrul de refulare recomandat
22/28/32 mm
Consum motor
400 W
Tensiune de alimentare
220-240V/50Hz
Indice de protecție
IP44
Refulare orizontală max.
100 m
Refulare verticală max.
4 m
Înălțimea cuplării
95 mm

Produse complementare

Sanialarm masked picture

Sanialarm

Pompele și maceratoarele noastre sunt proiectate pentru aplicații variate....

SANIFLO Silence

  • WC